Tante Truus overgenomen door gebroeders Maatman

1 januari 2014

Een droom die werkelijkheid wordt! Na diverse jaren in loondienst in de horeca te hebben gewerkt, nemen Nick en Rob Maatman de grote stap om nu voor hun zelf te beginnen. Nick (27), de jongste van de twee, staat te trappelen om te beginnen. Ook Rob (31) kan niet wachten om Den Haag te verlaten en weer terug te gaan naar de mooie stad Groningen.

Voor de broers is Tante Truus niet zo maar een keuze. Diverse kroegen, cafés en eettentjes werden bezocht, maar uiteindelijk was het raak bij Tante Truus. “Het moment dat we binnen stapten, wisten we het, dit moest hem worden!” Naast dat Tante Truus en gezellig en klein café is, zit er meer waarde aan voor de broers. “Dit café was één van de eerste cafés die onze opa kocht en uitbaatte, Café Gerard IJsseldijk heette het toen. Daarnaast hebben onze ouders hier hun huwelijksreceptie gegeven in het zaaltje wat er toen nog was. Al met al extra redenen om er volledig voor te gaan!”

Ondanks dat de twee broers veel verschillen, hebben ze aantal karaktereigenschappen gemeen: gastvrijheid, gastheerschap staan hoog in het vaandel en altijd in voor een gesprek of een dolletje. Eigenschappen die er voor moeten gaan zorgen dat de naam Tante Truus weer door de straten van Groningen gonst.