Telkens weer verrassen we onze gasten met een nieuw biertje op de wisseltap. Deze keer Vedett Extra White

Smaakomschrijving:

Bij het brouwen worden alleen natuurlijke ingrediënten als tarwe, gerst, hop, koriander en gedroogde sinaasappelschillen gebruikt. Opdat het smaakpalet zich volledig zou kunnen ontwikkelen, wordt het bier gedurende verscheidene weken opnieuw gegist in de fles en in het vat. Deze knowhow van Duvel Moortgat is beroemd over de hele wereld. Het bier wordt ongefilterd gebotteld, zodat alle natuurlijke smaken bewaard blijven.

Karakter: Soepel en fris
Type: Premium Witbier
Smaak: Vol romig en heel fris van smaak.
Kleur: De schuimkraag is wit en stevig, het bier is troebellicht geel en heeft een mooie koolzuur structuur.
Alchoholpercentage: 4,7 %
Drinktemperatuur: 4-5 graden