Waar het nog ouderwets gezellig is

Posts Categorized / Geen categorie

Tante Truus Nieuws!

- Reacties staat uit voor Tante Truus Nieuws! -

Tante Truus overgenomen door gebroeders Maatman

1 januari 2014

Een droom die werkelijkheid wordt! Na diverse jaren in loondienst in de horeca te hebben gewerkt, nemen Nick en Rob Maatman de grote stap om nu voor hun zelf te beginnen. Nick (27), de jongste van de twee, staat te trappelen om te beginnen. Ook Rob (31) kan niet wachten om Den Haag te verlaten en weer terug te gaan naar de mooie stad Groningen.

Voor de broers is Tante Truus niet zo maar een keuze. Diverse kroegen, cafés en eettentjes werden bezocht, maar uiteindelijk was het raak bij Tante Truus. “Het moment dat we binnen stapten, wisten we het, dit moest hem worden!” Naast dat Tante Truus en gezellig en klein café is, zit er meer waarde aan voor de broers. “Dit café was één van de eerste cafés die onze opa kocht en uitbaatte, Café Gerard IJsseldijk heette het toen. Daarnaast hebben onze ouders hier hun huwelijksreceptie gegeven in het zaaltje wat er toen nog was. Al met al extra redenen om er volledig voor te gaan!”

Ondanks dat de twee broers veel verschillen, hebben ze aantal karaktereigenschappen gemeen: gastvrijheid, gastheerschap staan hoog in het vaandel en altijd in voor een gesprek of een dolletje. Eigenschappen die er voor moeten gaan zorgen dat de naam Tante Truus weer door de straten van Groningen gonst.

 

Feestjes, Borrels of Recepties

- No Comments -

Bij Tante Truus bent u aan het juiste adres voor een gezellig personeelsfeest, een afscheidsreceptie of bijvoorbeeld een eindejaarsborrel.264802_118642918223036_1472339_n

Ons kleine café is een sfeervolle ruimte welke zich goed leent voor een intiem feestje of een borrel tot 60 personen. Tante Truus kenmerkt zich door gastvriendelijkheid en goede kwaliteit van het eten en drinken.

Tante Truus biedt alles op maat aan, wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

De Wisseltap

- No Comments -

Telkens weer verrassen we onze gasten met een nieuw biertje op de wisseltap. Deze keer Vedett Extra White

Smaakomschrijving:

Bij het brouwen worden alleen natuurlijke ingrediënten als tarwe, gerst, hop, koriander en gedroogde sinaasappelschillen gebruikt. Opdat het smaakpalet zich volledig zou kunnen ontwikkelen, wordt het bier gedurende verscheidene weken opnieuw gegist in de fles en in het vat. Deze knowhow van Duvel Moortgat is beroemd over de hele wereld. Het bier wordt ongefilterd gebotteld, zodat alle natuurlijke smaken bewaard blijven.

Karakter: Soepel en fris
Type: Premium Witbier
Smaak: Vol romig en heel fris van smaak.
Kleur: De schuimkraag is wit en stevig, het bier is troebellicht geel en heeft een mooie koolzuur structuur.
Alchoholpercentage: 4,7 %
Drinktemperatuur: 4-5 graden